​Російські найманці обстріляли ділянку Донецької залізниці, через обстріли обмежено рух до станції Фенольна

Головна > Закон > ​Російські найманці обстріляли ділянку Д...
Author

Ольга Фединчік

18.02.2022, 14:42
Shares

2

Views

1 194

​Російські найманці обстріляли ділянку Донецької залізниці, через обстріли обмежено рух до станції Фенольна

forum.gp.dn.ua

Рух пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна у смт Нью-Йорк Донецької області обмежено внаслідок обстрілу з боку російських найманців.

"Попри гарантії безпеки, що були надані представниками збройних формувань на лінії проведення бойових дій, з непідконтрольної території знову почалися обстріли українських міст на Донеччині", - повідомляє регіональна філія "Донецька залізниця" АТ "Укрзалізниця" у п'ятницю.

Як інформує філія "Донецької залізниці", о 8-ї години ранку, неподалік залізничної станції Скотувата, розпочався артобстріл. Зазначається, що на цій ділянці Донецької залізниці проводяться ремонтно-відновлювальні роботи, які були припинені, а працівники доставлені у сховища, що допомогло уникнути жертв.

Керівництво залізниці повідомляє, що у зв’язку з непередбачуваною ситуацією та можливими новими обстрілами, Донецька залізниця змушена тимчасово обмежити рух приміських пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна.

Нагадаємо: Впродовж минулої доби, 17 лютого, в зоні бойових дій на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 60 порушень режиму припинення вогню, 43 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Станом на 14 годину, 18 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 45 порушень режиму припинення вогню, 34 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Міністри оборони ЄС обговорять можливість скасування заборони на застосування Україною західної зброї по території РФ - Боррель

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що кожна країна ухвалює рішення з цього приводу на національному рівні.

28.05.2024 - 13:45

Arrow

Вас це може зацікавити