російські обстріли пошкодили 35% магістральних електромереж - Шмигаль

Головна > Закон > російські обстріли пошкодили 35% магістр...
Author

Олександр Талов

06.12.2022, 21:46
Shares

0

Views

374

російські обстріли пошкодили 35% магістральних електромереж - Шмигаль
null

По більшості уражених об’єктів магістральних електромереж ракети прилітали по два й більше разів, зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Вчора сили протиповітряної оборони збили понад 60 російських ракет.

"Це неймовірний результат, завдяки якому було врятовано багато життів, а енергетична система України залишилася цілісною і контрольованою диспетчерами "Укренерго", - наголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 6 грудня, інформує Інфокурс.

Шмигаль зазначив, що дефіцит потужності в енергосистемі буде зберігатися й надалі, наразі він становить 19% від прогнозного споживання.

Загалом за останні місяці від масованих атак росіян зазнали пошкоджень 35% ключових обʼєктів магістральних мереж. На 70% з них "прилітало" по два й більше разів. Вчора в одну з підстанцій в Одеській області ворог випустив одразу 7 ракет. Тому в країні продовжують діяти графіки відключень.

За його словами, попри влучання в окремі об’єкти енергетичної інфраструктури, енергетики обіцяють вже найближчими днями ліквідувати наслідки вчорашніх обстрілів.

Нагадаємо: 5 грудня росіяни завдали чергового масованого удару по Україні. Повітряна тривога тривала три години — українські сили протиповітряної оборони збили 60 із понад 70 ракет запущених росією. Інші ракети влучили в енергооб’єкти в Київській, Вінницькій, Одеській областях. Через це у деяких регіонах вимушено застосували екстрені відключення електрики

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Міністри оборони ЄС обговорять можливість скасування заборони на застосування Україною західної зброї по території РФ - Боррель

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що кожна країна ухвалює рішення з цього приводу на національному рівні.

28.05.2024 - 13:45

Arrow

Вас це може зацікавити