У Лимані тривають щільні ворожі обстріли, є загиблі та багато поранених

Головна > Міжнародне > У Лимані тривають щільні ворожі обстріли...
Author

Назар Лазебний

24.05.2022, 13:24
Shares

0

Views

281

У Лимані тривають щільні ворожі обстріли, є загиблі та багато поранених

Денис Казанський/Telegram

У Лимані на Донеччині тривають щільні ворожі обстріли, є загиблі та багато поранених місцевих мирних жителів. Можливості евакуюватися поки нема.

Про це повідомив Лиманський міський голова Олександр Журавльов, інформує Інфокурс.

"Нині у місті дуже важкі обставини, ідуть щільні обстріли як у південній, так і у північній частинах міста. Дуже багато поранених місцевих мирних жителів, є також загиблі", - сказав мер.

За словами міського голови, зруйновано дуже багато будинків та комунікацій.

"По моїм підрахункам наразі у місті залишилося десь 7-8 тисяч людей. Бажаючі виїхати з міста є, але у зв’язку з інтенсивним обстрілом міста, нема можливості евакуювати людей", - зазначив він.

Він додав, що електро-, водо- та газопостачання у місті Лиман немає вже два місяці, бо всі основні магістралі перебиті ворогом.

"Продуктові набори та медикаменти ми підвозили під час евакуації. А наразі нема можливості проводити евакуацію, тому не можемо підвозити і продукти харчування. Є бомбосховища та підвали під домами, щоб сховатися місцевим мешканцям", - констатував Журавльов.

Але він запевнив: як тільки буде сприятлива ситуація, обов’язково планують провести евакуацію населення.

Нагадаємо: Станом на 8:00 24 травня на Донеччині ворог здійснює обстріли по всій лінії фронту. Загострення поблизу Авдіївки, Лимана, Райгородки. На Лиманському напрямку не виключається форсування противником річки Сіверський Донець на ділянці Дронівка – Білогорівка. Для вогневого прикриття форсування загарбники розгорнули підрозділи реактивної та ствольної артилерії.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Міністри оборони ЄС обговорять можливість скасування заборони на застосування Україною західної зброї по території РФ - Боррель

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що кожна країна ухвалює рішення з цього приводу на національному рівні.

28.05.2024 - 13:45

Arrow

Вас це може зацікавити