У Мелітополі на російській військовій базі загинуло понад 200 окупантів - Федоров

Головна > Спорт > У Мелітополі на російській військовій ба...
Author

Олександр Талов

05.07.2022, 18:02
Shares

3

Views

350

У Мелітополі на російській військовій базі загинуло понад 200 окупантів - Федоров

ria-m.tv

На знищеній Збройними силами України військовій базі у Мелітополі загинуло понад 200 окупантів, ще 300 було поранено.

Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону, інформує Інфокурс.

"Понад 200 рашистів було повністю знищено, це є не по офіційній, але по досить достовірній інформації. Понад 300 рашистів було поранено", - зазначив Федоров.

Раніше він повідомляв, що Збройні Сили України вивели з ладу одну з 4 військових баз рашистів в Мелітополі. Нанесли більше 30 ударів виключно по російській військовій базі. Також завдяки силам спротиву рашистський бронепоїзд з боєприпасами зійшов з рейок.

"Наразі окупанти намагаються зробити провокації про те, що був обстріл мирних районів, постраждало мирне населення, зруйновано міську інфраструктуру. Цього не було!", - підкреслив мер.

Як повідомляє видання "РИА Мелітополь", військова база, яку атакували Збройні сили України розміщена мелітопольському аеродромі. Наразі окупанти залишили аеродром через пожежу.

Повідомляється, що на території Мелітополя є ще три військові бази російських фашистів, які розташовані поряд із житловими забудовами. ЗСУ про них добре знають, але розуміють, що окупанти прикриваються мирними мешканцями.

"Рашисти вкрали усі запаси крові з наших лікарень. Тепер місцевим жителям, у разі потреби, нема де взяти кров для переливання. Біля військового шпиталю, який окупанти організували на території дитячого санаторію, була черга з машин, які звозили поранених. Знищено понад 200 російських військових, понад 300 – поранено. Колаборанти бояться виходити на роботу", - пише видання посилаючись на мера міста.

Нагадаємо: 3 червня ЗСУ з високоточної американської зброї було зруйновано військову базу, розташовану на території аеродрому. Було суттєво пошкоджено або зруйновано щонайменше чотири будівлі з російськими підрозділами та розгорнутими біля них позиціями окупантів. Також знищено електронне обладнання систем ППО та РЕБ.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Міністри оборони ЄС обговорять можливість скасування заборони на застосування Україною західної зброї по території РФ - Боррель

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що кожна країна ухвалює рішення з цього приводу на національному рівні.

28.05.2024 - 13:45

Arrow

Вас це може зацікавити