У Миколаїві при вантаженні боєприпасів загинули двоє військових, ще двоє поранено

Головна > Війна > У Миколаїві при вантаженні боєприпасів з...
Author

Марія Куренко

25.04.2024, 12:22
Shares

2

Views

632

Працівники Державного бюро розслідувань розслідують кримінальне провадження щодо обставин вибухів у Миколаєві та причин, які призвели до загибелі двох військових і травмування п’ятьох рятувальників.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР

За попередньою інформацією, 24 квітня 2024 року в Миколаєві на автомобільній парковці під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого відбулася детонація.

Внаслідок вибуху загинули двоє бійців та ще двох поранено. Також зайнялися автомобілі, які були поряд з епіцентром вибуху. Під час ліквідації пожежі стався ще один вибух, через який травмувалися п’ять рятувальників, що приїхали на виклик.

Фото: ДСНС України

Наразі ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом порушень правил поводження зі зброєю (ч. 3 ст. 414 Кримінального кодексу України). Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: 24 квітня уДСНС повідомили, що у Миколаєві внаслідок пожежі, спричиненої вибухом невідомого пристрою, постраждали п’ятеро рятувальників.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Російські війська зранку гатили по акваторії Очаківської громади на Миколаївщині

Вчора пообіді ворог атакував Миколаївський район ракетою типу Х-59, пошкоджень зазнав обʼєкт промислової інфраструктури.

03.05.2024 - 08:57

Arrow
Theme

Політика

До участі в Глобальному Саміті миру запрошено країни з усіх континентів - Зеленський

"Кожна миролюбна країна зацікавлена взяти участь у саміті, адже він має важливе значення не лише для України", - впевнений президент України.

02.05.2024 - 12:23

Arrow

Вас це може зацікавити